_

De specialist in huidverbetering

In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor klassieke schoonheidsbehandelingen en voor gerichte huidverbetering en anti-aging. Hiervoor gebruiken wij de modernste apparatuur en de beste producten van PASCUAD Beauty Innovations. Met name als u uw huid op de langere termijn in een gezonde conditie wilt houden, met een jonge frisse uitstraling, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden door middel van het Fit4Face programma de mogelijkheid om maandelijks een boost aan uw huid te geven tegen vaste abonnementskosten. Hiermee willen wij behandelingen met moderne high-tech apparatuur voor iedereen bereikbaar maken. Resultaat gegarandeerd!

Betaalbare huidverbetering


Dermaplaning

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. De huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.

Wij combineren de dermaplaning met een bindweefselmassage de behandeling duurt 60 min en kost 64
 euro.

Een echte aanrader op het gebied van huidverbetering


Dermaplaning

De behandeling kan aangevuld worden met o.a. een bindweefselmassage, een masker met werkstoffen of een peeling, om zo een optimaal resultaat te krijgen. De huid die behandeld is met dermaplaning neemt meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. Dermaplaning is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren.

Klassieke schoonheidsbehandelingen

voor huidverbetering en ontspanning

Gespecialiseerde behandelingen

voor resultaatgerichte behandelingen

Biopulse therapie

Biopulse therapie voor meer informatie klik hier

Dermaplaning

Dermaplaning voor meer informatie klik hieronder

Bio peel

Bio peel voor meer informatie klik hier onder

Wilt u iedere maand een op uw huid gerichte behandeling?

neem dan een Fit4Face abonnement 

lees meer...