Salon de Bie - Uw specialist in huidverbetering

Bij huidinstituut/schoonheidssalon De BIE kunt u terecht voor klassieke schoonheidsbehandelingen en voor gerichte huidverbetering en anti-aging. 

Hiervoor gebruiken wij de modernste apparatuur en de beste producten van PASCUAD Beauty Innovations

Met name als u uw huid op de langere termijn in een gezonde conditie wilt houden, met een jonge frisse uitstraling, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden door middel van het Fit4Face programma de mogelijkheid om maandelijks een boost aan uw huid te geven tegen vaste abonnementskosten. Hiermee willen wij behandelingen met moderne high-tech apparatuur voor iedereen bereikbaar maken. Resultaat gegarandeerd!

Nieuw: Betaalbare huidverbetering met Dermaplaning


Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. De huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.


Wij combineren de dermaplaning met een bindweefselmassage. De behandeling duurt 60 min en kost 64  euro.

Een echte aanrader op het gebied van huidverbetering


Dermaplaning

De behandeling kan aangevuld worden met o.a. een bindweefselmassage, een masker met werkstoffen of een peeling, om zo een optimaal resultaat te krijgen. De huid die behandeld is met dermaplaning neemt meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. Dermaplaning is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren.

Wilt u iedere maand een op uw huid gerichte behandeling?

neem dan een Fit4Face abonnement 

lees meer...