Permanente Make-Up (PMU) en microblading

Wil je er altijd goed uitzien zonder eindeloos voor de spiegel te staan? In onze schoonheidssalon in Deurne kun je terecht voor permanente make-up (PMU) en micro-blading (voor de perfecte wenkbrauwen, geheel naar eigen wens). Kijk verder op deze pagina voor prijzen. Speciale wensen kunnen ook, in overleg.

Wat is permanente make-up?

Bij permanente make-up, ook wel PMU genoemd, wordt er in de lederhuid pigment ingebracht. Dit wordt gedaan met een pen waarin een naald/hygiënemodule is geplaatst. Permanente make-up heeft qua techniek veel weg van een tatoeage.

Wat is micro-blading?

Micro-blading is een speciale vorm van permanente make-up om wenkbrauwen te verfraaien. Door als het waren extra haartjes te tatoeeren zien de wenkbrauwen er voller uit en kan ook een specifieke vorm geaccentueerd worden. Ook als in de loop van tijd de wenkbrauwen vervaagd of verdwenen zijn biedt micro-blading een perfecte oplossing om weer fraaie, natuurlijk ogende wenkbrauwen te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Waarvoor wordt permanente make-up gebruikt?

Permanente make-up wordt gebruikt als vervanging van veel soorten tijdelijke make-up. 

Hoe lang blijft het zitten?
De pigmentatie zal na 1 tot 4 jaar vervagen. Voordat het helemaal weg is, kunnen er echter nog jaren overheen gaan. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Meestal zijn er zo'n 2 tot 3 behandelingen nodig. Er wordt in eerste instantie vastgesteld wat de persoonlijke wensen, de vorm, en de kleur van het pigment zijn. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het 'ontwerp' dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht. Vaak is de pigmentatie in het begin iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. De opperhuid, ook vol met pigment, zal de pigmentatie afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats, er kunnen dan nog correcties worden aangebracht in vorm en kleur. Hetzelfde gebeurt, wanneer dit nodig is, bij een derde behandeling na opnieuw ongeveer 4 weken.  


De trend van vandaag voor een eigentijdse, natuurlijke en verzorgde uitstraling.

wenkbrauwen - microblading

€250

eyeliner boven

€150

eyeliner onder€150