Medisch pedicure gespecialiseerd in probleem voeten. Ook kunt u bij mij terecht voor het laten aanmeten van schoenen. Ook verkopen wij compressiekousen en naadloze sokken orthopedische hulpmiddelen.

Ook kunt u bij mij terecht voor het laten aanmeten van schoenen. ook verkopen wij compressiekousen, naadlozen sokken en orthopedische hulpmiddelen.

comfortschoenen

Binnenzool: Uitneembaar, aanpasbaar
Buitenzool: Flexibel, antislip, biomechanisch
Indicaties:
Comfortschoen voor senioren, reuma- en rehapatiënten met problemen van pijn, oedeem, ontstekingen, voetvervormingen, instabiliteit,...

inlegzolen

Grace is een kant-en-klare beschermende binnenzool die een ideale oplossing is voor slippers en sandalen. De rekbare Diapod-bekleding en de dempende Poroair-laag maken het perfect voor dagelijks gebruik.
Eigenschappen:
Rekbare Diapod®-bekleding.
Beschermende tussenlaag in Poroair.
Stabiliserende schelp.

Aanbevolen voor sandalen en slippers met naden.Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque.

In onze medisch pedicure praktijk behandelen wij vakkundig alle soorten voeten (o.a. diabetisch, reumatisch, oud, jong) en lossen wij uw voetproblemen op (o.a. likdoorns, ingegroeide nagels, schimmelnagels, ortheses). Wij werken samen met diverse huisartsen en podotherapeuten in omgeving Deurne en Helmond. Ook zoeken wij voor u uit of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Terwijl wij werken aan uw voeten, kunt u genieten van een kopje koffie. 

Specialist in behandelingen van voeten

  • Een medisch pedicure is een pedicure die naast de basisopleiding een kopstudie 'medisch pedicure' heeft doorlopen waardoor zij alle soorten risicovoeten kan behandelen, waaronder die van diabetisch en reumatisch patienten. Zij heeft de beschikking over specialistische technieken waarmee zij complexere voet- en nagelproblematiek kan behandelen. Zij is geregistreerd in het Kwaliteitsregister en bij provoet.
  • In Deurne en omgeving is naast behandelingen in de  praktijk behandeling aan huis ook mogelijk.