Microneedling-Fractionelneedling

Optimale huidverbetering

Fractionel needling 60 min 85 euro


Collageen is een proteïne welke bestaat uit aminozuren. Na water is het de meest voorkomende substantie in ons lichaam. De collageenproductie neemt na het 40e levensjaar af met zo'n 25%. Na het 60e levensjaar is de productie al afgenomen met zo'n 50%. Het gevolg is rimpelvorming en verlies van stevigheid.

Met de microneedling behandeling worden de gemaakte microkanaaltjes door het lichaam zelf gesloten met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt het collageenniveau in de huid hoger en wordt de huid steviger en elastischer. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden gladder en minder diep. Grove poriën is een teken van verlies van collageen rond de porie. Door de microneedling behandeling worden de poriën 'opgevuld' met extra collageen, waardoor de huid een fijnere poriestructuur krijgt. Het collageen wat aangemaakt is door de behandeling blijft vervolgens tot zo'n 2 jaar aanwezig in de huid. Daarna wordt het doorgaans door lichaamseigen processen afgebroken. Een onderhoudsbehandeling van minimaal 3 tot 4 keer per jaar is daarom aan te raden. Na de behandeling begint het echte werk pas. De microkanaaltjes die gemaakt zijn tijdens de behandeling worden gesloten en de huid begint met het helingsproces. Na het helingsproces wordt collageen aangemaakt en daarna wordt het collageen geherstructureerd. Het gehele proces duurt zo'n 28 dagen. 

Acne en hyperpigmentatie

Als puistjes ontsteken ontstaat er acne en dit gaat vaak samen met het voorkomen van mee-eters. Het is een vervelende aandoening op het gezicht, de rug of borst! Dit komt voor bij pubers maar ook bij volwassenen!

Bij De Bie Salon kun je voor acnebehandelingen terecht. Een goede verzorging en huid verbeterende behandelingen verminderen acne ,voorkomen littekens en brengen de huid weer in balans. Bij veel zorgverzekeraars krijg je een bijdrage hiervoor.

Acne behandelingen kunnen bestaan uit 

Fruitzuurpeelings

Biopeelings

Fractionelneedling

Biopulse

Dit zijn 60 min behandelingen en kosten 85 

euroGespecialiseerde behandelingen

voor resultaatgerichte behandelingen

Biopulse therapie

voor meer informatie klik hieronder

Dermaplaning

voor meer informatie klik hieronder

Bio peel

voor meer informatie klik hier onder

Wilt u iedere maand een op uw huid gerichte behandeling?

neem dan een Fit4Face abonnement 

lees meer...