Hydrodermabrasie behandeling

Liftend en hydraterend 

  • Stap 1: Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer

  • Stap 2: Insluizen / Voeden: Met Hydro-Dermabrasie worden direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd. Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen

  • Stap 3: Water Oxygen spray: Is uitermate geschikt voor de gevoelige huid of de vochtarme huid. Het apparaat geeft een verkoelend, verfrissend, kalmerend en een verwekend effect op de huid. Dit komt mede doordat er niet alleen lotions maar ook serums in het reservoir gebruikt worden. 

  • Stap 4:  Radiofrequentie: Een behandeling met radiofrequente straling zorgt ervoor dat je huid weer strakker en steviger wordt. Deze straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding verbeterd. Daarnaast zorgt de behandeling met Accent Radiofrequentie ook voor de aanmaak van nieuw collageen, dat een verstevigend en verjongend effect geeft.  

  • Stap 5: Vibratie massage: Door een vibratiemassage wordt je weefsel aangenaam gestimuleerd door trillingen en in beweging gezet in verschillende dimensies. Het effect dringt door de vibratie dieper in het weefsel door, zodat verklevingen en spierspanning beter losgemaakt, weggehaald en ontspannen worden dan met een massage zonder vibratie. 

  • Stap 6: De koude warmte hamer: Na het aanbrengen van de vitamine serum starten we met de het opwarmen van de huid. De warmte functie helpt de poriën te openen en maakt een snellere opname van crèmes / serums mogelijk. 

Deze geweldige behandeling kost 90 euro en duurt 90 min