Fit4Face

Het unieke Fit4Face concept

een abonnement voor uw huid

Interessen wij bieden gratis een 30 min behandeling aan plus uitleg over Fit4Face

Waarom?

In ons dagelijkse leven besteden we steeds meer aandacht aan ons lichaam, we gaan naar de sportschool en proberen zo gezond mogelijk te leven. Dit resulteert in een gezond en fit lichaam. Onze huid wordt daarbij nogal eens vergeten. We willen nog wel een crème smeren, maar daar houdt het vaak bij op. Wij proberen u een andere kijk op uw huid te geven door u een 'fitness programma' voor uw huid aan te bieden. De standaard fitness apparatuur zijn hierbij vervangen door moderne huidverbeterings-apparatuur zoals rf-radiofrequent, softlaser, micro dermabrasie, meso gun, ..., en meer. Met het Fit4Face programma houdt u uw huid het hele jaar door in topconditie. Strakker, fitter en gezonder. 

Voor wie?

Schoonheid is iets wat we bereikbaar willen én kunnen maken voor iedereen. Behandelingen met moderne huidverbeteringsapparatuur, technieken en producten zoals radiofrequentie, softlaser, ledtherapie, vacussage, fractional needling, dermabrasie, plasma behandeling, bindweefsel-massage, cupping, serums, ampullen en maskers, zijn heel effectief als ze met regelmaat worden toegepast.
Normaal gesproken kunnen de kosten voor dergelijke behandelingen echter behoorlijk oplopen. Door dit in abonnementsvorm aan te bieden tegen veel lagere totaalkosten willen we dit voor iedereen bereikbaar maken. 


Dit is jouw Fit4Face abonnement voor maar 99 euro per maand*(74,25per behandeling) 

2 kuren per jaar

Een kuur bestaat uit 3 opeenvolgende wekelijkse behandelingen. De kuur bestaat uit behandelingen met de modernste apparatuur (zie verder op deze pagina voor beschrijvingen).

De kuur begint met een huidanalyse met de Opatra Skin Analyzer zodat de kuur perfect op uw huid kan worden aangepast.

De kuren vinden plaats op de eerste en de zevende maand van het jaarabonnement,

ter waarde van €660 

2 meso gun behandelingen per jaar 

Behandeling met meso gun. Huidverjongend door het toedienen van werkzame stoffen op 1 a 2 mm diepte. Pijnloos door het computergestuurde mesopistool.

De behandelingen vinden plaats op de vierde en tiende maand van het abonnement

ter waarde van €300

8 high tech behandelingen

Op huidtype aangepaste behandelingen met high tech apparatuur (Radiofrequentie, softlaser, led, vacussage, fractionelneedling, dermabrasie, plasma, bindweefselmassage, cupping). 

Deze behandelingen vinden plaats in de maanden tussen de kuurmaanden en de meso gun maanden zoals hierboven beschreven zodat uw huid maandelijks een boost krijgt.


ter waarde van €880

Fit4Face

   In plaats van 

   betaalt u slechts 12x99


Uw voordeel 

 €1840 

€1188

 

€652

* minimale abonnementsduur 6 maanden, vraag naar de voorwaarden 

Fit4Face plus

Wilt u ook nog een extra ontspanningsmassage erbij.

Dat kan u betaald dan voor 90 min 89,25 per behandeling 


Uitleg apparatuur

Mesogun (injectie pistool)

In de mesogun zitten vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het non crosslinked hyaluronzuur herstelt de vochtbalans.

Ook als losse behandelingen of kuur. 

lees meer...

Pascaud gezichtscontour

De PascaudContour combineert 4 technologieën in 1 kop en is een uniek en makkelijk te gebruiken systeem. De combinatie van de 4 technologieën zorgt voor een diepe synergetische werking met fantastische resultaten. De comfortabele, diepe therapeutische face contouring behandelingen geven meetbare en consistente klinische resultaten 

Ook als losse behandelingen of kuur.

lees meer...

Plasma

Een Plasma behandeling wordt uitgevoerd met de Jett Plasma Lift Profi. Een modern cosmetisch apparaat, de nieuwste technologie voor huidverstrakking en stimulering van het collageen en elastine.

Plasma zorgt voor een liftend- en verjongend effect. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd.

Ook als losse behandelingen of kuur.

lees meer... 

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een mesje verwijderd worden

Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

Wat doet Dermaplaning ?

  • verwijderd dode huidcellen
  • verwijderd donsharen
  • verfijnt fijne lijntjes
  • verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken
  • bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
  • bevorderd het verwijderen van onzuiverheden
  • geeft de huid een GLOW

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname
(tot 60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens
de behandeling worden gebruikt. 
Radiofrequent

De huid wordt gemasseerd met een kop die radio frequente golven afgeeft . Deze worden in de huid omgezet in warmte. 

Weefsels met een sterk vochtgehalte, zoals talg, vetcellen en de diepere huidlagen nemen de radiofrequentie golven op en zetten de energie om in warmte. Hierdoor stijgt de temperatuur in deze weefsels, krimpt de huid en wordt de verstrakking zichtbaar.

Ook als losse behandelingen of kuur.

lees meer...

Soft laser

Op een relaxte en pijnloze manier en zonder chirurgie je wallen of slappe huid verminderen? De PascaudLite Laser is een niet-invasieve lasertechniek (NIL), ook wel koudlaser genoemd, met de golflengte van het licht (infraroodgebied 905nm). Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig, en zorgt voor een betere stofwisseling van de huidcellen waardoor je een strakkere huid krijgt. 

Ook als losse behandelingen of kuur.

lees meer...

Led

Van energie ga je stralen en dat geldt ook voor je huid. Dankzij de lichttherapie van PascaudLite Led wordt je celstofwisseling gestimuleerd. Daardoor krijgt je huid een betere doorbloeding, fijnere structuur, meer stevigheid en een gezondere, energiekere look.

De PascaudLite Led maakt gebruik van vier verschillende lichtbronnen: onzichtbaar licht of infraroodtherapie, en de zichtbare kleuren rood, blauw en groen led 

Fractional needling

Bij deze techniek maken naaldjes van chirurgisch staal honderden micro kanaaltjes in de huid zonder deze te beschadigen! Door het speciale druk systeem wordt er actief hyaluronzuur of een ander hoogwaardige werkstof met vitamines de huid ingebracht. 


Vacussage

Vacussage is een mechanische bindweefselmassage die op een 100% natuurlijke manier zorgt voor figuurcorrectie en huidverbetering. Door de innovatieve massagetechnieken wordt de celstofwisseling in de huid geactiveerd; vetafbraak, de doorbloeding en de aanmaak van collageen worden gestimuleerd. Het resultaat is een slank en strak silhouet met een soepele en gladde huid.  

100% huidverbetering

topbehandelingen voor een betaalbare prijs!!