Dermabrasie, plasma, radiofrequent en soft laser behandelingen

Koploper in huidverbetering

De Plasma ProLift zorgt voor een direct liftend en verjongend effect. Ook op lange termijn een positief effect. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Samen met herstructurering van bindweefsel krijgen de behandelde zones een extra boost. Meer stevigheid en volume.

Met Radiofrequent behandelingen wordt de huid gemasseerd met een kop die radio frequente golven afgeeft . Deze worden in de huid omgezet in warmte.

Weefsels met een sterk vochtgehalte, zoals talg, vetcellen en de diepere huidlagen nemen de radiofrequentie golven op en zetten de energie om in warmte. Hierdoor stijgt de temperatuur in deze weefsels, krimpt de huid en wordt de verstrakking zichtbaar.


Micro dermabrasie is een mechanische peeling waarbij met behulp van aluminiumoxide kristallen de bovenste dode laag van de huid wordt verwijderd. Daardoor worden nieuwe, levende cellen zichtbaar. De gemiddelde tijd voor een complete celregeneratie is 4 tot 5 weken. Micro dermabrasie bevordert tevens de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid dikker wordt, fijne rimpels verdwijnen en de weerstand tegen de effecten van het ouder worden groter wordt.


Softlaser behandelingen bieden een relaxte en pijnloze manier om zonder chirurgie je wallen of slappe huid te verminderen. De PascaudLite Laser is een niet-invasieve lasertechniek (NIL), ook wel koudlaser genoemd, met de golflengte van het licht (infraroodgebied 905nm). Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig, en zorgt voor een betere stofwisseling van de huidcellen waardoor je een strakkere huid krijgt. 

Plasma, dermabrasie, radiofrequent, soft laser

Losse behandeling

85 euro

Kuur 6 behandelingen

500 euro

Kuur 12 behandelingen

950 euro