fractional needling, dermabrasie, plasma, radiofrequent en soft laser behandelingen

Doe de DNA test


De DNA test geeft informatie prijs over de aanleg van uw huidkenmerken en op welke punten u zicht moet richten zowel voor vermindering van de huidveroudering, pigmentverstoringen en huidverslapping. Dit is een eenmalige investering waar u de rest van uw leven plezier van heeft. U gebruikt nooit meer producten die niet bij u passen.Koploper in huidverbetering

De Plasma ProLift zorgt voor een direct liftend en verjongend effect. Ook op lange termijn een positief effect. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Samen met herstructurering van bindweefsel krijgen de behandelde zones een extra boost. Meer stevigheid en volume.

Met Radiofrequent behandelingen wordt de huid gemasseerd met een kop die radio frequente golven afgeeft . Deze worden in de huid omgezet in warmte.

Weefsels met een sterk vochtgehalte, zoals talg, vetcellen en de diepere huidlagen nemen de radiofrequentie golven op en zetten de energie om in warmte. Hierdoor stijgt de temperatuur in deze weefsels, krimpt de huid en wordt de verstrakking zichtbaar.


Micro dermabrasie is een mechanische peeling waarbij met behulp van aluminiumoxide kristallen de bovenste dode laag van de huid wordt verwijderd. Daardoor worden nieuwe, levende cellen zichtbaar. De gemiddelde tijd voor een complete celregeneratie is 4 tot 5 weken. Micro dermabrasie bevordert tevens de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid dikker wordt, fijne rimpels verdwijnen en de weerstand tegen de effecten van het ouder worden groter wordt.

Met Fractional needling worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende plekken in gezicht, hals en decollet√© worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd.

Softlaser behandelingen bieden een relaxte en pijnloze manier om zonder chirurgie je wallen of slappe huid te verminderen. De PascaudLite Laser is een niet-invasieve lasertechniek (NIL), ook wel koudlaser genoemd, met de golflengte van het licht (infraroodgebied 905nm). Deze vorm van fototherapie is pijnloos, veilig, en zorgt voor een betere stofwisseling van de huidcellen waardoor je een strakkere huid krijgt. 

Plasma, fractional needling, dermabrasie, radiofrequent, soft laser

Losse behandeling

110 euro

Kuur 6 behandelingen

600 euro

Kuur 12 behandelingen

1000 euro